СЕМИНАР С АНЖЕЛА

24 ЯНУАРИ ОТ 13:00 ДО 18:00 ЧАСА
УЛ. УСПЕХ 1, ЕТ 1
ЦЕНА 5 ЧАСА - 30 лв. 22 ЯНУАРИ
ЦЕНА 5 ЧАСА - 40 лв. НА 24 ЯНУАРИ
ТЕЛЕФОН ЗА РЕГИСТРАЦИЯ 0888 378 781

1. КАНАЛИЗИРАНЕ НА ЖИВО И ПРАКТИЧЕСКА МЕДИТАЦИЯ със съзнанията на единствената по рода си Лемурия и делфинският свят - включени са термини от светлинният език Ари со Ам


2. ДНК - 18 кода - допълнителни 6 предадени от съзнанията на слънчевата раса през януари 2014 - връзката с централното слънце генератор на Абсолюта, връзката с коридорите на времето и безвремето. Коя е слънчевата раса и каква е функцията и с новите кодове.


3. Геометрични постановки на комуникация на съзнанията от отделните централни слънца в слънчевата мрежа, образувана от отделните галактики и нашето Слънце около Земята от галактика Млечен път. Въздействие върху съзнанието на човека и настройките, през които той--тя преминава, за да се превърне във второто слънце генератор. Ин - Ян Кундалини енергията и връзката с орбитата на земята около Слънцето и въздействието на човека върху Космическите процеси- последните канализирани и акутални новини от ноември 2014.

На живо за всички участници Анжела ще представи, високовибрационният начин чрез техники на Суфи и Дервиш знанието с включената Ка - божествената и Ба - Душевната енеригята как всичко горе описано се рализира през тялото ни.

НИЕ ТВОРИМ НОВА ВСЕЛЕНА ЗАПОЧВАЙКИ ОТ ЗНАНИЕТО НА ДНК И МНОГОИЗМЕРНАТА НИ СИСТЕМА ЗА ОТЧИТАНЕ НА ВИБРАЦИИ - АНЖЕЛА И СЪЗНАНИЯТА НА СЛЪНЧЕВАТА РАСА

СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ПЪРВАТА АКАДЕМИЯ ЗА МЕТАФИЗИКА И ЕГИПЕТСКИ РАКС ШАРКИ ТАНЦИ У НАС