"2017 година - Ново Начало за Теб"

Тренинг с Ина Пеева и Елина Стоянова

 

Краят на всяка година е време в коетто си правим равносметки. Време в което преценяваме с какво сме се справили добре, през какви ситуации сме минали, какво сме научили. Но това е и време в което си напомняме за нещата които силно искаме и не сме сбъднали. Време в което от екрана ни заливат романтични филми с щастлив край, а витрините на магазините ни канят да купуваме. Краят на годината е чудна смесица от лека тревожност, празнична еуфория и много, много надежда за по-добро бъдеще - "Е, тази година не смених работата … Не отслабнах … Не създадох семейство … Не си купих билет за онзи концерт… Но догодина, ех, догодина какви неща ще ми се случат!" И идва новата година и от 01 януари не започваме диета и не спираме цигарите, а неусетно идва следващият декември.
 За да не въртим една и съща плоча и да не отлагаме животите си до безкрай, сега е времето да действаме. Какво ще се случи на този тренинг?
 Ще махнем спирачките, които ни пречат да постигнем желаното. Ще си поставим цели и ще се научим как да  ги реализираме. Ще научим мозъкът ни да мисли по нов, креативен начин, а сърцето ни - да се отвори за любов и приемане. Ще се забавляваме.
 Носете добро настроение, ентусиазъм и грамофоните си. Ние ще носим чувал пълен с нови плочи лично за всеки един от вас.
Цена: 15 лв.
За записване: 0888 378781 и 0898 963692

 

Ина Пеева

 Завършила съм рехабилитация към Медицински Колеж – София, бакалавърска степен „Социална педагогика“ към СУ „Климент Охридски“ и магистърска степен „Рехабилитация при заболявания на нервната система и опорно-двигателния апарат“. Допълнителни обучения: Курс Рейки (майсторска степен); Курс по психология на личността; различни тренинги и други.

 Пътят на моето развитие мина през работа с клиенти повече от десет години, житейски бури, тихи и умиротворени дни в Индия…

 Сега сбъдвам мечтите си, като се занимавам с лечебен масаж, лечебна физкултура, водя психологически тренинги и йога.

 Щастлива съм да творя живота си и да посвещавам в това изкуство!

 

 

Елина Стоянова

Имам придобита магистърска степен по „Семейна терапия и консултиране на лица с увреждания“. Бакалавърската си степен завърших в Медицински Университет - София, специалност „Акушерка“. В момента работя като медицински представител.

Съзнателният ми живот започна с лекуването и „поправянето“ на човешкото тяло и плавно премина в желанието да лекувам човешките души. Един красив летен ден на 2009 г осъзнах, че имам диплома, работа, приятели, но нямам нещо много важно. Бях недоволна, нещастна и с усещането, че не съм цяла. Тогава взех решението да тръгна по този труден, но единствено верен път – Пътят към себе си. Инвестирах парите си в тренинги и семинари за личностно развитие, а времето си в четене на различна литература. Сертифицирах се в Рейки терапия, подложих се на много констелации, за да стигна до момента, в който хората ме търсят не за да им препоръчам медикамент, а за да ги изслушам и посъветвам.

 С голямо уважение и любов към всеки, който се чувства готов и има желание за промяна, искам да дам знанията и уменията, които притежавам, за да живеем всички пълноценен и осъзнат живот Тук и Сега!