КУНДАЛИНИ ЙОГА СЕМИНАР

19.02.2017 г., 13:00 – 16:00 ч.
Водещ: Людмила Класанова

Програма
13:00 – 14:15 ч. Лекция „Кундалини – мистичната змийска сила”
14:15 – 14:30 ч. Почивка
14:30 – 16:00 ч. Кундалини йога практика за събуждане на жизнената сила

Цена: 25 лв.


Кундалини йога е метод за възстановяване и поддържане на жизнената сила, хармонизиране на енергийните центрове, пробуждане на творческите способности и пълно разгръщане на съзнанието, любовта и свободата. Тя прилага принципите и философията на тантра – древното учение за физическо, умствено и духовно усъвършенстване.

Семинарът включва Кундалини йога крии със статични и динамични физически пози, дихателни техники, релаксация и медитация. Подходящ е за начинаещи и за напреднали, които практикуват Кундалини или други видове йога. Препоръчително е удобно облекло в бяло, което спомага за разгръщане на аурата, филтрираща негативните влияния.

 

Людмила Класанова започва обучението си по йога през 1996 г. в системата на Сатянанда йога. От 2006 г. преподава Кундалини йога, след като завършва курс за инструктори към Френската федерация „Тантра – Кундалини йога”. Системата, която се преподава във федерацията, се основава на учението на индийския учител Йоги Бхаджан (1929-2004), който предава традицията на Кундалини йога в западния свят. Людмила защитава докторска степен по индийска и тибетска култура в Софийски университет „Св. Климент Охридски”, където преподава будистко изкуство, тибетска култура и религии на Източна Азия.

http://tseringdolma.weebly.com/yoga.html