Любовта към себе си – егоизъм или жизнена необходимост

тренинг с Ина Пеева и Елина Стоянова

26 март, събота, 14:00 - 16:00 часа

 

Обичаш ли себе си?

Копнееш ли другите да те ценят и обичат?

Имаш ли хармонична връзка?

Реализираш ли мечтите си?

Подкрепяш ли себе си дори когато се проваляш?

Искаш ли да бъдеш оценен по-високо и да получаваш повече пари?

Ти можеш да го постигнеш!

 

Чрез различни техники и похвати ще разберем кога и къде сме забравили себе си, как ни влияят семейните модели. Ще се гмурнем в собственото си море от възможности, за да извадим най-доброто, на което сме способни.

След този тренинг ще притежаваш инстументи, за да сътвориш живот, пълен с любов и изобилие.

Ти заслужаваш!

 

ЦЕНА: 15 лв. 

 

Ина Пеева

 Завършила съм рехабилитация към Медицински Колеж – София, бакалавърска степен „Социална педагогика“ към СУ „Климент Охридски“ и магистърска степен „Рехабилитация при заболявания на нервната система и опорно-двигателния апарат“. Допълнителни обучения: Курс Рейки (майсторска степен); Курс по психология на личността; различни тренинги и други.

 Пътят на моето развитие мина през работа с клиенти повече от десет години, житейски бури, тихи и умиротворени дни в Индия…

 Сега сбъдвам мечтите си, като се занимавам с лечебен масаж, лечебна физкултура, водя психологически тренинги и йога.

 Щастлива съм да творя живота си и да посвещавам в това изкуство!

 

 

Елина Стоянова

Имам придобита магистърска степен по „Семейна терапия и консултиране на лица с увреждания“. Бакалавърската си степен завърших в Медицински Университет - София, специалност „Акушерка“. В момента работя като медицински представител.

Съзнателният ми живот започна с лекуването и „поправянето“ на човешкото тяло и плавно премина в желанието да лекувам човешките души. Един красив летен ден на 2009 г осъзнах, че имам диплома, работа, приятели, но нямам нещо много важно. Бях недоволна, нещастна и с усещането, че не съм цяла. Тогава взех решението да тръгна по този труден, но единствено верен път – Пътят към себе си. Инвестирах парите си в тренинги и семинари за личностно развитие, а времето си в четене на различна литература. Сертифицирах се в Рейки терапия, подложих се на много констелации, за да стигна до момента, в който хората ме търсят не за да им препоръчам медикамент, а за да ги изслушам и посъветвам.

 С голямо уважение и любов към всеки, който се чувства готов и има желание за промяна, искам да дам знанията и уменията, които притежавам, за да живеем всички пълноценен и осъзнат живот Тук и Сега!