РАБОТА С ПРЕДЦИТЕ

СЕМИНАР С АИДА МАРКОВСКА

Дата: 4 март, събота, от 10,30 ч. до 17,30 ч.
Цена: 90 лв.

За информация и записване: 0888 378781, Божидара Калицова
Контакти на Аида Марковска: 0888 727094 и 0895648496; adi@boss.bg

 

Семинарът е посветен на сериозната и задълбочена медитативна работа с нашите предци - прародителите от нашите два рода, бащиния и майчиния, и чрез тях ще открием и почувстваме своята родова енергия, покровителите на двата ни родителски рода и тези, от които и чрез които сме тук и сега, проявени на нашата земя. Свързваме се с членовете на нашите семейства, основателите на рода и корена ни, искаме от тях прошка, виждаме и усещаме родовите си проблеми, задачи, пречки, но също и родовите успехи, сили и преимущества. Какво е загубил родът ни през вековете, какво е спечелил и как това се отразява върху настоящия ни живот.
Всеки от нас намира отговорите на въпросите защо в живота му се случват нещата, къде е коренът на нашите таланти и неудачи, измолваме прошка от родовата си памет и даваме сами опрощение, като приемаме своите родители и предците си с чистота и обич. След това ще съберем получената енергия, ще я разгърнем и изпълним с любов, след което ще я изпратим напред по нашия път и по пътя на нашите потомци, за да може да достигне в нашето бъдеще. 
Народът ни търси своя път.
Ние сме народът, ние сме кръв от неговата кръв, памет от неговата памет. Ако всеки от нас открие и изчисти родовата си енергия, това ще тласне напред цялата нация.
Да си припомним кои сме, от къде сме, кой е Бога ни, коя е земята ни, защо сме тук и как може да помогнем на нашата цялостност тук и сега да се реализира. С помощта на методите на този семинар влизаме в контакт с паметта и с колективното съзнание, част от което е и съзнанието на всеки от нас, създаваме поток от енергия и благословии осигуряващи нашето благополучие и постигането на желанията ни. Всеки ще има възможността да почувства и отнесе със себе си едно ярко преживяване от контакта със силата на своята родова енергия и с енергията на нашия народ.
Влиянието на свързването с родовата енергия върху живота на човека продължава с години, насочва в правилната посока курса на неговите стремежи и успехи. 
Всеки намира покоя в себе си и в своето семейство. 
Работата е сериозна, подкрепена със силни визуализации и със силата на петте ни сетива, с интуицията ни и знанията, с които сме родени.
Ще бъдете ли с мен в това пътуване?