Звукотерапия и лечение с Гонгове и тибетски купи!

17 юни | петък | 18 часа

Водещ: Снежана Димова

обмен: 20 лв. 

 

6 Планетарни Гонга : Земя,Слънце,Луна,Меркурий,Юпитер и Венера! Тибетски купи,кристални купи,шамански тъпан,коши белс и много други инструменти,както и такива наподобяващи звуци от природата.

Гонгът е свещен инструмент.

Всяка древна традиция го представя като сакрален инструмент за дълбока трансформация. На Изток се смята, че Гонгът притежава звуците и вибрациите на Вселената и всяка една Планета.Те могат бързо да успокоят ума, да резонират в тялото и освободят енергията, която ще отключи блокажите в нас.

Поканени сте на това вълшебно пътуване, за потапяне в лечебните и пречистващи вибрации на планетарни гонгове,тибетски купи и други свещени инструменти .Звукотерапията и вибрационно-акустичния масаж,които ще случим за нас са гаранция за дълбоко преживяване. Ако си позволим пълно потапяне в процеса тогава може да се случи променено състояние на съзнание, транс.

!!! Желателно е в деня на медитацията да се пие повече вода,храната да е лека. Два часа преди гонга се преустановява храненето,както и един час след гонга не се приема храна! Може вода за зареждане да се носи.

 

Водещ: Снежана Димова, основател на Йога център "Амбика" гр. Сливен.

Здравето, силата, красотата и хармонията са водещи!

Дипломиран йога преподавател към Yoga Alliance с международен сертификат “Himalaya Yoga Peeth”. 

Сертифициран Гонг Мастер и Звукотерапевт.

Инициирана в Рейки, Каруна Рейки, Омни, Озонотерапия, Буда Медицина, Кристалотерапия.

Споделя своите знания и опитност в йога център Амбика град Сливен.