Звукова медитация с аромотерапия "doTERRA"

една практика с РАДИ

ПЕТЪК, 20 МАЙ 2022 Г. ОТ 18:00 Ч. ДО 19:00 Ч.

Енергиен обмен: 15лв

 

Каним ви на едно силно трансформиращо събитие за ума и тялото.

Гонг терапията представлява релаксация със звуци, които ще отпуснат тялото Ви, ще го освободят от напрежението и стреса. Звуците с висока вибрация като гонг, тибетски и кристални купи изчистват, хармонизират човешкото тяло и го лекуват. Да се свържем със себе си, със звуците, с вселенските енергии и честоти. Заедно можем да повдигнем нивото на осъзнаване не само на нас самите, но и да помогнем на другите.
Гонг терапиите са чудесен начин за облекчаване на стреса и с допълнение на звуците от тибетските и кристалните купи ефекта е невероятен за намиране на вътрешен баланс и мир. 

  • Звукът , който тибетските купи издават , има свойството да се свързват с клетката на човешкото тяло и да ги лекува.
  • Освен със звука , купите помагат и с вибрацията си. Древните лечители вярват , че болестите са проява на дисбаланса и дисхармонията в клетките и органите.
  • Чрез купите се лекуват болести като фибромиалгия , синдром на хроничната умора , артритни болки , лупус ,рак , посттравматичен стрес , нарушения на сърдечния ритъм , дислексия , ниско и високо кръвно налягане , аутизъм и др.
  • Изместващите се честоти и ритми на гонга водят мозъка без усилие към тета и алфа мозъчни вълни, стимулират всички клетки в тялото и насърчават състояния на дълбоко спокойствие, яснота и внимателност. Звуците могат да бъдат тихи като шепот или рев с интензивна първична сила, която може да се усети, пътувайки в и около тялото.

По време на събитието ще се дифузират специално подбрани етерични масла от doTERRA, които допълнително ще подсилят цялостното преживяване.

Водещ:
- Радосвета Павлова – Психолог, Енергиен, Звуков, Бахов терапевт и лечител. От 2010г. се занимавам с енергийни практики, йога, медитации, Рейки и мануални терапии.